INSPIRATIE


Juicy flavours helpt je graag bij het ontdekken van je eigen stijl en welk interieur het beste bij jou past. Bij ons is alles mogelijk, wij vinden niks te gek!

Eén gesprek kan al genoeg zijn om een strak plan te maken voor jouw interieur. Laat je door de stijlen hieronder inspireren, zo creëren wij van jouw huis een plek waar jij je écht thuis voelt.

Wil je weten hoe wij jouw huis kunnen omtoveren, neem dan gerust contact op voor het maken van een afspraak in onze studio.


HEDENDAAGS MODERN & MINIMALISTISCH

Door warme kleuren te mixen met de strakke betonlook krijg je een heerlijk kalm effect. Zeker als je van rust in je interieur houdt is dit een hele mooie manier om toch je huis knus te laten aanvoelen. Je kunt dit effect nog extra creëren door zachte wollige materialen te gebruiken en te kiezen voor bijvoorbeeld houten elementen. Na een drukke dag is dit de plek om helemaal tot rust te komen!


Scandinavisch & hedendaags modern

Een stijl is in vele vormen te gieten. Zo hoef je niet altijd kleur te bekennen en blijft je interieur spannend en veelzijdig! Je kunt lichte muren afwisselen met hier en daar een frisse kleur. Door gebruik te maken van licht en donker hout en elementen van goud of chroom, geef je je huis die echte mix tussen het Scandinavische en het hedendaagse modern (contemporary). Een mooie plant en 'you're good to go'!HEDENDAAGS MODERN & VINTAGE

Dit zijn de echte happy houses. Of je nu midden in Kopenhagen staat of ergens in een pittoresk dorpje aan de Toscaanse kust, dit gevoel kan je natuurlijk ook gewoon creëren in je eigen huis! Het is een mooie uitdaging om deze vrolijke sfeer in huis te kunnen brengen, zonder dat het te kinderachtig en te rommelig wordt. Door gebruik te maken van strakke vloeren en lichte muren, en moderne kleurrijke meubelen af te wisselen met meer robuuste vintage elementen, krijg je dit heerlijke gevoel in huis. Zo waan je je thuis het hele jaar door in die zo geliefde vakantiesfeer!INDUSTRIEEL, SCANDINAVISCH & URBAN CHIQUE

De Scandinavisch stijl kan eigenlijk met alle stijlen worden gemixt! Zeker als je van een beetje aparte dingen houdt, zijn er vele mogelijkheden. Door industriële deuren te combineren met veel hout en een ultra klassieker als de trapeze lamp, krijg je een mooie mix van stijlen. Of je kiest voor strakke lijnen i.c.m. met een vrolijke terrazzovloer en een heerlijke robuuste lounger. Zo creëer je van je huis een echte eyecatcher, dat je iedere dag weer genot brengt!


INDUSTRIEEL & HEDENDAAGS MODERN

Uit dik hout snijdt men planken. Hoe lekker is het dat je huis de uitstraling heeft van een art gallery midden in de bossen van Zweden! Kleur is eigenlijk niet nodig om deze sfeer te creëren. Door met name veel gebruik te maken van hout en beton in huis kan je dit gevoel al krijgen. Daarbij zit het hem in gebruik van maatwerk. Juist door veel maatwerk in natuurlijke materialen en vloeren en muren af te werken met aardetinten krijg je deze mooie natuurlijke robuuste sfeer in huis. Warm in de winter en lekker fris in de zomer!