MERKEN

Juicy flavours kan ieder gewenst merk toepassen in een advies of ontwerp. Hieronder zie je een mooie selectie merken waarvan wij een uitgebreide collectie stalen in onze studio hebben. Deze merken verwerken wij dan ook graag in onze adviezen en ontwerpen.

Zit er een mooi merk tussen voor jou en wil je hier interieuradvies over, neem dan gerust contact op voor het maken van een afspraak.

Je vindt in onze studio niet alleen stalen voor meubelen, maar ook van verf en alle soorten raam- en vloerbekleding. Zo creëren wij in een handomdraai een passend interieur voor jou!


Alki (1981) is een Franse meubelproducent. Ze hebben een meubelcollectie in een moderne, hedendaagse stijl. Ze zijn spot-on met hun kleurgebruik en mooie strakke lijnen. Alki werkt waar mogelijk duurzaam en heeft een brede collectie stoelen (alki=stoel), maar ook banken, tafels en functionele accessoires. De basis ligt bij dit merk bij Frans eikenhout. Hoewel zij zich voornamelijk richten op de zakelijke markt is het merk ook zeer geschikt voor de moderne particuliere inrichting.

Ferm Living (2005) is een Deens meubelmerk. Dit merk is een heuse 'storyteller'. Ferm living heeft een warme, bohemian stijl dat gecombineerd wordt met het Scandinavische hedendaagse. Voor de behang liefhebbers onder ons, weet de overzichtelijke collectie menig harten te stelen. Ze hebben een zeer uitgebreide collectie accessoires voor zowel groot als klein. De meubelcollectie met zijn ronde vormen is ook zeker de moeite waard om eens goed te bekijken.


Flos (1960) is een Italiaanse verlichtingsproducent. Ze hebben een zeer uitgebreide collectie decoratieve en architectuur verlichting. Het is een merk dat je bij vele stijlen kunt toepassen, waardoor het een heerlijk merk is om mee te werken. Ze zijn continue zoekende naar verbetering voor zowel duurzaamheid als voor het oog. Mede door te werken met succesvolle ontwerpers weten ze hier al ruim 60 jaar in te slagen.

Hay is een zeer bekend Deens merk. Scandinavië staat al decennia lang hoog aangeschreven in de 'meubel' designwereld, maar Hay bracht het in 2002 onder de aandacht bij het grote publiek. Hay heeft een uitgebreide collectie meubelen en accessoires van zeer hoge kwaliteit. Dit merk maakt een geraffineerde combinatie tussen Scandinavisch hedendaags met invloeden van de Mediterranée. Duurzaamheid staat hoog op hun prioriteitenlijst. Voor de stoffering van hun meubelen, maakt Hay gebruik van het veelzijdige stoffenmerk Kvadrat, dit maakt het een fijn merk om mee te werken.


Hubsch is een jong Deens merk, opgericht in 2010. Met hun speelse hippe design is het een welkome aanvulling op de meer bekende Scandinavische merken, mede omdat de prijs erg aantrekkelijk is. Zeker in deze onzekere tijden zal dit merk veel mensen ‘blij’ gaan maken! Hubsch heeft een zeer uitgebreide collectie van o.a. kasten, tafels en zitmeubelen. Daarnaast heeft Hübsch een uitgebreide collectie vrolijke accessoires met o.a. vazen, kussens en lampen. Kortom het is een heerlijk merk om je huis mee op te vrolijken.

Kvadrat is een Deens stoffenmerk dat in 1968 begon en is uitgegroeid tot één van de bekendste en meest innovatieve stoffenproducenten ter wereld. Wij werken heel graag met Kvadrat stoffen vanwege de hoge kwaliteit en de breedte van hun collectie. Zowel voor meubelstoffering, gordijnen als kleden heeft Kvadrat zeer hoogwaardige producten. Daarnaast werken veel van onze favoriete merken en designers met hen samen. Kvadrat brengt eigenlijk ieder meubelmerk naar een hoger niveau!

Montana Furniture (1982) is een echt familiebedrijf, bekend door de opvallende flexibele kastsystemen in vele kleuren en opbergmogelijkheden. Peter J. Lassen, de oprichter van het bedrijf, heeft voor hij Montana startte jaren als CEO gewerkt bij het gerenomeerde familiebedrijf Fritz Handsen. Hier leerde hij hoe simpele functionele ontwerpen klassiekers werden. Hij werkte samen met grote designers als Arne Jacobsen, Jørn Utzon, Piet Hein en Verner Panton. Je kunt dit duidelijk terug zien in de strakke lijnen van zijn ontwerpen.


Muuto (2006) is een gerenomeerd Deens design label dat het nieuwe perspectief en inzichten van Scandinavisch design over wil brengen op de liefhebbers. In samenwerking met de beste designers is Muuto hierin wat ons betreft zeer geslaagd. Muuto staat met zijn moderne ronde vormen en hedendaagse ontwerpen voor tijdloos en functioneel vakmanschap. Voor de stoffering van hun meubelen maakt Muuto gebruik van het veelzijdige stoffenmerk Kvadrat, waardoor deze collectie van de mooiste kleuren en materialen is voorzien.


NLXL (2010) is een Nederlands behangmerk. Enkele van hun designs hangen in grote musea, zoals het Museum of Architecture and Design in New York en Museum Boijmans van Beuningen! NLXL begon met het welbekende sloophout behang dat gemaakt is in samenwerking met Piet Hein Eek. Door de exclusieve hedendaagse stijl en de samenwerking met grote Nederlandse ontwerpers creëren ze werkelijk uniek behang. Achter ieder design zit een verhaal. Dit maakt het tijdloos en een echt stuk kunst in huis! Sinds kort maakt NLXL ook vloerkleden, welke zeker de moeite waard zijn!Sancal (1973) is een Spaans familiebedrijf wat sinds een paar jaar geleid wordt door de 2e generatie Castaño-Carpena’s. Zij hebben de huidige collecties van Sancal ontworpen die daarmee extraverter en kleurrijker is geworden. Sancal produceert al haar meubelen in Spanje en is zeer gericht op duurzaamheid. Zo genereren beide fabrieken hun eigen elektriciteit en ze leveren een kwaliteit die een mensenleven mee zou kunnen gaan. Ze werken zowel met stoffen van Kvadrat als Gabriel. Met Sancal creëer je echt een bijzonder interieur.


Tonone (2013) is een fris Nederlands lampenmerk. Zij hebben hun fascinatie voor traditioneel vakmanschap en state-of-the-art design weten te combineren in een stoere, industriële lampen collectie. Tonone werkt met lokale vakmensen, waardoor het een oer-Hollands product is. Elke stap in het ontwerpen en produceren wordt met zorg en oog voor detail gedaan. Tonone staat voor eigenwijs, functioneel and no-nonsense producten. De collectie is enorm aan het uitbreiden en door de flexibiliteit en vele kleurmogelijkheden is het een zeer geliefd merk!

NB: Juicy Flavours is dealer van een aantal van de bovengenoemde merken, waarvan wij nog geen dealer zijn leveren wij via derden.