STUDIO

Onlangs heeft Juicy flavours een ontwerpstudio geopend in de Caballero Fabriek in Den Haag. In de volksmond de 'CabFab' genoemd. Onze studio is een inspirerende omgeving met veel materiaalstalen die worden gebruikt door bekende meubelmerken. Ook hebben wij een mooie selectie gordijnstoffen en kleurstalen van verfmerken als Farrow & Ball, Little Greene en Sikkens. Waar wij de stalen nog niet hebben, kunnen wij deze altijd op verzoek aanvragen bij de verschillende merken. In onze studio is een plexiglas scherm aanwezig, hierdoor kunnen we gedurende de coronacrisis toch veilig werken.

ONTWERPER

Maaike Sleijffers

Maaike Sleijffers (1977), interieurontwerper en oprichter van Juicy flavours denkt in beelden en werkt vanuit haar hart. Ze is gek op Scandinavisch design. Tegelijkertijd wordt ze in haar kleuren geïnspireerd door de levensstijl van de Méditerranée. Een ontwerpstudio waar je de sfeer, kleuren, stoffen en materialen kunt zien en voelen is voor haar onmisbaar. Zo kan ze je van A tot Z betrekken in haar ontwerpproces. Of het nou gaat om een advies of een ontwerpproject, deze ervaring heb je altijd nodig als je een mooi eindresultaat wilt.

Maaike zit ruim 20 jaar in het vak, maar haar liefde voor interieur begon al als jong meisje. In het begin van haar carrière heeft ze zich voornamelijk beziggehouden met de verkoop en interieuradvies, eerst als shopmanager en later als eigenaar van een meubelwinkel.

In 2008 vertrok ze met haar gezin naar Dubai. Hier begon ze tuinmeubelen op maat te verkopen. Door zelf de ontwerpen te maken en de timmermannen aan te sturen ontstond haar passie voor het tekenen en vormgeven. Dit was de start van Juicy flavours.

Terug in Nederland heeft ze de opleiding interieurontwerp aan het Hout- en Meubileringscollege afgerond. De volgende logische stap was het openen van haar ontwerpstudio.

CABFAB

De CabFab is gevestigd in het Binckhorst gebied. Dit is het oude industriële hart van Den Haag vlak achter het Centraal Station en met een nog steeds functionerende binnenhaven en o.a. de Fokker terminal die nu als evenementenlocatie dienstdoet. De Binckhorst is sterk in ontwikkeling met de aanleg van het Binckeiland en de Rotterdamse Baan.

De CabFab is in 2006 aangekocht door de gemeenten Den Haag en in fases herontwikkeld met het oogpunt hier (startende) bedrijven uit voornamelijk de creatieve sector een representatieve locatie te bieden. En dat is gelukt! We nodigen je dan ook graag uit om een afspraak te maken om de CabFab zelf te ontdekken en wellicht te combineren met een dagje Den Haag of lekker naar het strand van Scheveningen.